10.12.18

Etnografski muzej - važno obaveštenje - 26.12. u 15h -

Drage koleginice i kolege,

Dogovorili smo se da idemo u muzej 20.12. u 12h. Međutim, baš tog dana, u isto vreme, zakazano je Nastavno-naučno veće Fakulteta političkih nauka i profesor i ja smo u obavezi da prisustvujemo. Molim vas da odlazak u muzej pomerimo za 26.12. u 15h.
Tamo ćemo se naći sa profesorom Markovićem. Znam da tog dana N smer ima kolokvijum do 14h zato sam i predložila 15h. Ko ide samostalno, okupićemo se ispred muzeja (Studentski trg 13) najkasnije u 14:45. Ko ide sa fakulteta krenućemo zajedno iz hola fakulteta u 14:10.

Hvala svima na razumevanju, spiskovima koje ste poslali, a posebno hvala onima koji su se prijavili za obilazak muzeja. 😊
Ako ima još zainteresovanih svoje prisustvo mogu potvrditi putem mejla do 26.12. Molim vas ne zaboravite indekse. Ako neko želi da ide, a nije u materijalnoj mogućnosti slobodno neka mi se javi mejlom - ja ću kupiti kartu/e.

Srdačan pozdrav,
Milica 

Popravni kolokvijum - raspored polaganja - 20.12.2018.

Drage koleginice i kolege,

Obaveštavam vas da će svi studenti popravni kolokvijum polagati u slušaonici 2 prema sledećem rasporedu:

9h - N3, N4, N5 (tekuća generacija)
9:30 - P1, P2 i svi studenti starijih generacija (P i N smer)

Napomene:
1. Računa se bolji broj ostvarenih bodova;
2. Minimalni broj bodova za položeni kolokvijum je 16;
3. Štampaću tačan broj testova po spiskovima koje sam dobila;
4. Ako neko ne položi ni popravni kolokvijum, taj deo gradiva može da polaže zajedno sa ispitom od februarskog roka, ali kao celinu. Kolokvijumski deo ne može da se polaže odvojeno u ispitnim rokovima. U januarskom roku studenti koji nisu položili kolokvijum, u novembru ili u decembru, ne mogu da izađu na ispit.
5. Sva ova objašnjenja imate u odeljku "Osnovne studje - literatura 2018".

Srdačno,
Milica