17.10.17

Politička antropologija - raspored vežbi po grupama, 2017/2018.

Drage koleginice i kolege,

Raspored vežbi na predmetu Politička antropologija možete pogledati - za novinarski smer OVDE, a za politikološki smer OVDE

Nakon dobijanja od studentske službe konačnog broja prijavljenih studenata za predmet u školskoj 2017/2018 godini napravila sam raspored. Molim vas da ovo podelite sa kolegama koji ne posećuju blog često jer ima nekih promena, posebno kod novinarskog smera gde ćemo imati dodatnu grupu Nmiks. Ako bude potrebno napravićemo još jednu grupu ili ćemo imati malo duži čas vežbi, sve u skladu sa dogovorom. To ćemo videti tokom semestra u zavisnosti od toga koliko vas će aktivno pohađati predmet ove školske godine.
Sa P1 smerom sam se dogovorila da narednog časa počnemo u 15h, to ću vam javiti sutra kad proverim da li je slušaonica 2 slobodna pre 16h. Takođe, za Nmiks javiću slušaonicu. 

Zamolila bih kolege iz grupe N4 koji su se javili kao treća i četvra osoba za prezentacije knjiga:
Aleksandru Malko 218/15, Stefana Petrovića 18/15, Aleksandru Miltenović 330/12 i Milanu Mijatović da, zbog novog rasporeda i nepoznatog broja studenata u grupama kad smo se dogovarali za prijavu, od pripreme prezentacije knjige odustanu i da se prijave na narednim vežbama za neku od sledećih knjiga. 

Molim vas mi se ovo troje kolega jave mejlom i potvrde da li im ovo odgovara. Stefan Petrović se već javio.
Takođe, ako ima nekin nedoumica možete mi pisati na mejl.
Izvinjavam se zbog ovih promena, ali objasnila sam vam već na vežbama da je teško postići sve jer su grupe previše velike za ovaj način rada.
Hvala na razumevanju.

Srdačan pozdrav,
Milica Joković