5.12.18

Popravni kolokvijum i pomeranje vežbi N5

Drage koleginice i kolege,

Kao što već znate 20.12.2018.  održaće se popravni kolokvijum.

Zbog odlaska u muzej i usklađivanja tog termina sa drugim vežbama koje imate došli smo do 20.12. koji je jedini slobodan za sve vas. 
Iz tog razloga moram da pomerim vežbe grupi N5 sa 20.12. na 21.12. u 15h u sluš. 9 (kako zbog popravnog kolokvijuma, tako i zbog odlaska u muzej). Molim grupu N5 da se do sutrašnjih vežbi dogovori koje će tri osobe još prezentovati poslednje knjige po programu 21.12. u 15h.

Kao što sam obećala odsustvo/a sa vežbi možete nadoknaditi dolaskom na film 12.12. ili odlaskom u muzej 20.12. Nadam se da to nije jedino što vas motiviše, ali postoji i ta mogućnost za one koji nisu redovno dolazili na vežbe.

Takođe, znam da već ima dosta spiskova koje pravite, kako za film tako i za muzej, ali molim vas i za treći spisak - da svaka grupa da napravi spisak studenata koji žele da polažu popravni kolokvijum 20.12. kako bih znala koliko testova da odštampam i kako bih napravila odgovarajući raspored. Znate već da imamo problem sa rezervacijom slušaonica pa vas molim da ovaj spisak pošaljete što pre, a najkasnije do 10.12.2018. 

Srdačno,
Milica 

*Etnografski muzej*

Drage koleginice i kolege,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavam da je prof. dr Slobodan G. Marković uspeo da rezerviše termin za naš odlazak u Etnografski muzej 20.12.2018. u 12h. U planu je obilazak stalne izložbe Narodna kultura Srba u XIX i XX veku. Cena ulaznice za studente je simboličnih 100 dinara. Potrebno je poneti indeks na uvid. 😊






Ovo je prvi put da organizujemo posetu muzeju u okviru predmeta Politička antropologija i nadamo se da će se ideja pokazati kao uspešna. 😊
Molim po jednog studenta/studentkinju iz svake grupe da napravi spisak zainteresovanih studenata i pošalje na mejl milicajokovic1@gmail.com što ranije, a najkasnije do 14.12.2018. 
Takođe, ako su studenti drugih smerova ili godina zainteresovani da idu sa nama u muzej neka mi se jave na mejl. 
Plan je da popravni kolokvijum polažete pre podne i onda, nakon završetka svih grupa, zajedno krenemo ka muzeju. 😁

Srdačno vas pozdravljam i radujem se našoj zajedničkoj poseti,
Milica